ORDU / ÇATALPINAR - Göller Şehit Hasan Özdenbaşı Ortaokulu

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMASI

Türkiye Cumhuriyeti'nin yüzüncü yılını kutlama fırsatına eriştiğimiz büyük bir gün. Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 100. yılını coşku ve gurur içinde kutladık. Bu özel anı paylaşmanın heyecanını ve onurunu yaşıyoruz.

Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, milletimiz, bağımsızlık ve özgürlük mücadelesini vererek, tarihi bir zafer elde etti. Cumhuriyetimizin ilanı, ulusal egemenliğin milletimizin iradesine dayandığı, demokratik bir Türkiye'nin temellerinin atıldığı bir dönemin başlangıcıydı. Yüz yıl boyunca, Cumhuriyetimiz, büyük bir azim ve kararlılıkla ilerledi. Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü, Türkiye'nin aydınlık yarınlarına olan inancımızı pekiştiriyor. Cumhuriyetimizin değerlerine ve ilkelerine bağlı kalmaya devam etmeliyiz. Milli birlik ve beraberlik içinde, demokratik değerlere ve insan haklarına saygı göstermeliyiz. Cumhuriyetimizi daha da ileriye taşımak için birlikte çalışmalıyız.

Bu özel günde okulunuzdaki tüm katılımcılara, öğretmenlere, öğrencilere ve destek veren herkese teşekkür etmek istiyoruz. Sizlerin katkıları ve çabanız, bu etkinliklerin başarıyla düzenlenmesine katkı sağladı. Bu, öğrencilere Cumhuriyetin önemini öğretmek ve bu tarihi olayı kutlamak için büyük bir fırsat oldu.

Cumhuriyet Bayramı'mız kutlu olsun!

01-11-202301-11-202301-11-202301-11-202301-11-202301-11-2023

Yayın: 01.11.2023 - Güncelleme: 01.11.2023 17:52 - Görüntülenme: 106